BVBK Platform, opname & rapportage software en valideren.

Branchevereniging voor Bouwkundige Keurders
De BVBK heeft een unieke samenwerking gesloten met GreenArteria BV. Dit bedrijf ontwikkeld het bijzondere woningdashboard mijnwoning.nl en levert bedrijfs en inspectie software. Leden van de BVBK kunnen vrijblijvend* gebruik maken van deze software voor de inspectie. Hiermee is er uniformiteit in opname en rapportage. Opdrachten kunnen nu ook onderling worden uitgewisseld.  Als ondernemer behoud u uiteraard uw eigen identiteit!

* Gebruik van deze software en het platform is niet verplicht. Indien gebruik wordt gemaakt van een eigen applicatie, rapportage of methodiek en uw opname en rapportage voldoet inhoudelijk aan de normen zoals de BVBK stelt dan wordt dat vanzelf geaccepteerd.

  • Opdrachten worden ingevoerd in uw eigen omgeving op een online platform.
  • Alle bevestigingen naar alle betrokkene worden automatisch verzonden.
  • Opdrachten kunnen worden ingepland, hiervan wordt ook de bevestiging verzonden naar de betrokkene.
  • De inspecteur krijgt een bericht van uitvoering per email en in de opname software.
  • De inspecteur voert de keuring uit, kan deze zelfs (niet verplicht) op een tablet pc direct invoeren.
  • Na voltooiing door de inspecteur kan het rapport direct digitaal naar de klant worden verzonden.
  • Het rapport wordt getoond (met uw logo) op het dashboard bij de woning (zie hier voorbeeld).

Voor het gebruik van dit platform, de software voor bouwkundige keuringen, hosting van de data, onderhoud, online en up to date houden van de applicatie wordt € 27,50 excl btw per uitgevoerde bouwtechnische keuring in rekening gebracht. Per keuring wordt eenmaal dus € 27,50 excl. btw berekend. Onderstaand twee video’s waarmee u een goede indruk zult krijgen van het bedrijven dashboard (order verwerking) en de software voor verwerking van uw opname gegevens (inclusief rapportage). Op de website van de Homekeur-Academy zijn meerdere video’s beschikbaar onder het menu item ‘ondersteuning’.

Bekijk hieronder een online video over het gebruik van de software voor opname en verwerking van een bouwtechnische keuring.

Bekijk hieronder een online video over het gebruik van het bedrijven dashboard voor verwerking, planning en afhandeling van opdrachten.